Zahvala
Naša župnijska cerkev dobiva novo preobleko. Vsak dan je lepša. Rad bi se ob tej priložnosti zahvalil vsem vam, ki ste in še v teh dneh darujete za obnovo župnijske cerkve. Prav tako bi se rad zahvalil vsem tistim, ki ste žrtvovali svoj čas za to, da ste zbirali denar po domovih naše župnije, ki ste tako velikodušno priskočili na pomoč s fizičnim delom, pri izdelavi tlaka, raznih zidarskih delih, pri čiščenju. Vsem naj bo Bog velik plačnik.

Na štefanovo, 26. decembra, pri maši ob 10. uri bomo blagoslovili naše kolednike, ki bodo nosili blagoslov po hišah v teh prazničnih dneh. Lepo jih sprejmite in hvala vnaprej za vašo podporo slovenskim misijonom. Na praznik treh kraljev pa bodo k večerni sveti maši prinesli koledniki zbrane darove.

Na števanovo ob 19. uri pa ste na srečanje v župnijski dom vabljeni mladi, ki bi stregli na novi maši Aljaža Baša iz Beltinec.
V nedeljo, 31. decembra, zaključujemo letošnje leto. Kot vsako leto se bomo Bogu zahvalili za vse prejete dobrote z zahvalno sveto mašo ob 18. uri. Lepo vabljeni na hvalodavanje.

Na prvi petek v mesecu januarju so vabljeni birmanci k večerni sveti maši.

obnova 32tNa drugo adventno nedeljo smo zbrali 195 eur prostovoljnih darov za obnovo župnijske cerkve, na tretjo adventno nedeljo pa 151,60 eur.
V mesecu decembru smo darovali za obnovo župnijskih stavb:
Ižakovci 920€, Lipovci 335€, Bratonci 160€, Gančani 505€ in Beltinci 962€. Skupaj 2882€. Bog plačaj vsem za Vaš dar za obnovo cerkve. Obračun za zbiranje po domovih in skupni letni obračun bo podan v naslednjem župnijskem listu.
Bog plačaj tudi mnogim podjetnikom iz naše župnije, ki so se s svojim darom z nakazilom na transakcijski račun odzvali našemu vabilu za darovanje za obnovo župnijske cerkve. Naj bo Bog bogat plačnik in podarja svoj blagoslov na njihovo delo in njihova podjetja.

Odprli smo posebni TRR, samo za obnovo župnijske cerkve: številka je: SI56 0234 8026 2386 931
Spoštovani župljani in občani Beltinske župnije
V teh dneh vas bodo obiskali tudi razni prostovoljci, ki bodo zbirali prostovoljne prispevke za obnovo župnijske cerkve. Sprejmite jih dobrohotno in darujte po svojih močeh.
Bog naj vse dobrotnike blagoslavlja z obilnim blagoslovom.
BA iz Škofje Loke je daroval 320 eur za obnovo cerkve. Bog plačaj.

Informacija:
Na decembrski rekolekciji duhovnikov v Kančevcih me je duhovnik, beltinski rojak g. Jožko Vinkovič vprašal, če so resnične govorice, da sem si z denarjem, ki ga zbiramo za obnovo cerkve kupil novi avto. Kličejo ga namreč mnogi ljudje iz Gančan, Lipovec in Bratonec, da ima beltinski župnik novi avtomobil. To seveda ni res. Avtomobil, ki ga imam je letnik 2009 in sem ga kupil leta 2013. Ima prevoženih 336.000 km. Če pa kdo misli, da je nov in bi ga rad kupil, mu ga prodam za ceno novega s popustom. In vsi tisti, ki hranijo svojo dušo s takimi izmišljotinami – blagoslovljene praznike in vse dobro v novem letu vam želim.

spoved delo siVelka spoved
Velka spoved v beltinski župniji bo v soboto, 16. decembra, od 16h do 18.30 in v nedeljo, 17. decembra, dopoldne in popoldne od 16h do 19h. Prosimo, da izkoristimo to priložnost za dobro duhovno pripravo na božične praznike.
Spovedovanje po vaseh bo po sledečem vrstnem redu:
- sobota, 16. decembra, na Melincih
- ponedeljek, 18. decembra, v Lipovcih
- ponedeljek, 18. decembra, v Gančanih
- ponedeljek, 18. decembra, v Bratoncih
- torek, 19. decembra, v Ižakovcih
Najprej bo sveta maša ob 8. uri in spovedovanje v kapeli in potem še spoved po domovih. Prosimo, da prijavite bolnike pri kapelskih odborih.

V soboto, 16. decembra, bomo začeli z božično devetnevnico. Vabimo predvsem otroke, da se udeležijo božične devetnevnice, saj od 18. decembra do 8. januarja ne bo verouka.

Halasov shod
Halasov shod v Veliki Polani, v četrtek, 21. decembra 2017, vodi župnija Veržej. Ob 16.30 bo molitvena ura in ob 17h sveta maša. Vabljeni k molitvi za Halasovo beatifikacijo.

Rad bi izrekel iskreno zahvalo vsem, ki ste v teh dneh obiskovali domove po naši župniji in zbirali prostovoljne prispevke za obnovo naše župnijske cerkve. Veliki Bog plačaj tudi vsem vam, ki ste velikodušno darovali za obnovo cerkve. Naj vsem Bog poplača z večnimi darovi.

Vabimo vas na prižiganje svečk adventnega venca, ki ga bomo imeli vsako adventno soboto pred cerkvijo. Vabimo vas ob 16. uri pred župnijsko cerkev svetega Ladislava v Beltince. Lepo vabljeni v čim večjem številu na skupno druženje
Na prvo adventno nedeljo smo zbrali 273,90 eur prostovoljnih darov za obnovo župnijske cerkve.

Odprli smo posebni TRR, samo za obnovo župnijske cerkve: številka je: SI56 0234 8026 2386 931
Spoštovani župljani in občani Beltinske župnije
V teh dneh vas bodo obiskali tudi razni prostovoljci, ki bodo zbirali prostovoljne prispevke za obnovo župnijske cerkve. Sprejmite jih dobrohotno in darujte po svojih močeh.
Bog naj vse dobrotnike blagoslavlja z obilnim blagoslovom.

DSC 0297Župnijska Karitas Beltinci z društvi in organizacijami prireja Dobrodelni bazar.

KDAJ? V nedeljo, 10. decembra 2017
OB? Med 7. in 12. uro
KJE? Ob cerkvi v Beltincih

Celoten izkupiček od dobrodelnih prispevkov bo namenjen v dobrodelne namene - za otroke, družine in starejše.

Lepo vabljeni vsi, ki karkoli ustvarjate, pečete, da podarite malenkost za naše stojnice ali na bazarju kupite in s tem pomagate do lepših praznikov za vse ljudi. Prispevke za stojnice zbiramo na župnišču v soboto 9. decembra od 14. do 16. ure.

Iskanje po spletni strani

خرید vpn خرید کریو خرید کریو دانلود فیلم خارجی دانلود فیلم خرید vpn دانلود فیلم خرید vpn خرید vpn خرید کریو