spoved delo siVelka spoved
Velka spoved v beltinski župniji bo v soboto, 16. decembra, od 16h do 18.30 in v nedeljo, 17. decembra, dopoldne in popoldne od 16h do 19h. Prosimo, da izkoristimo to priložnost za dobro duhovno pripravo na božične praznike.
Spovedovanje po vaseh bo po sledečem vrstnem redu:
- sobota, 16. hentai porn decembra, na Melincih
- ponedeljek, 18. decembra, v Lipovcih
- ponedeljek, 18. decembra, v Gančanih
- ponedeljek, 18. decembra, v Bratoncih
- torek, 19. decembra, v Ižakovcih
Najprej bo sveta maša ob 8. uri in spovedovanje v kapeli in potem še spoved po domovih. Prosimo, da prijavite bolnike pri kapelskih odborih.

V soboto, 16. decembra, bomo začeli z božično devetnevnico. Vabimo predvsem otroke, da se udeležijo božične devetnevnice, saj od 18. decembra do 8. januarja ne bo verouka.

Halasov shod
Halasov shod v Veliki Polani, v četrtek, 21. decembra 2017, vodi župnija Veržej. Ob 16.30 bo molitvena ura in ob 17h sveta maša. Vabljeni k molitvi za Halasovo beatifikacijo.

Rad bi izrekel iskreno zahvalo vsem, ki ste v teh dneh obiskovali domove po naši župniji in zbirali prostovoljne prispevke za obnovo naše župnijske cerkve. Veliki Bog plačaj tudi vsem vam, ki ste velikodušno darovali za obnovo cerkve. Naj vsem Bog poplača z večnimi darovi.

Vabimo vas na prižiganje svečk adventnega venca, ki ga bomo imeli vsako adventno soboto pred cerkvijo. Vabimo vas ob 16. uri pred župnijsko cerkev svetega Ladislava v Beltince. Lepo vabljeni v čim večjem številu na skupno druženje
Na prvo adventno nedeljo smo zbrali 273,90 eur prostovoljnih darov za obnovo župnijske cerkve.

Odprli smo posebni TRR, samo za obnovo župnijske cerkve: številka je: SI56 0234 8026 2386 931
Spoštovani župljani in občani Beltinske župnije
V teh dneh vas bodo obiskali tudi razni prostovoljci, ki bodo zbirali prostovoljne prispevke za obnovo župnijske cerkve. Sprejmite jih dobrohotno in darujte po svojih močeh.
Bog naj vse dobrotnike blagoslavlja z obilnim blagoslovom.

Iskanje po spletni strani

Nedavno gledano

خرید vpn خرید کریو خرید کریو دانلود فیلم خارجی دانلود فیلم خرید vpn دانلود فیلم خرید vpn خرید vpn خرید کریو