Še malo in akcija deljenja Jezusa se bo začela. Se že veselite? Mi se tudi. Ker pa vam želimo, da advent čim bolj polno doživite, bi vam radi predstavili nekaj spodbud za adventno poglobitev.

deliJezusa advent2017#deliJezusa
Začenja se nova pustolovščina z naslovom Upaj si. Letošnja adventna akcija bo malo drugačna od prejšnjih in ekipa #deliJezusa se že veseli, da jo bodo doživeli skupaj s tabo. Začnejo v ponedeljek, 4. 12.!

PrisluhniBesediPrisluhni Besedi
Svetopisemska družba Slovenije je posnela celotno Novo zavezo v avdio obliki. Za advent so pripravili odlomke, ki nas bodo spodbudili, da povabimo Jezusa v srce in ga sprejmemo za svojega Odrešenika. Začnimo Mu verjeti in se Mu prepustimo. Lahko se prijavite na adventno akcijo Prisluhni Besedi, ki nas ob poslušanju Pavlovih pisem vodila do Jezusovega rojstva.

Zgodbe, ki jih je (mizar) Jožef pripovedoval svojemu sinu
Zavod iskreni.net pripravlja akcijo, v kateri lahko spremljamo avdio zgodbe, ki jih Jožef pripoveduje Jezusu. Primerne so predvsem za večerno družinsko zbiranje in molitev. Zgodbe je spisal in posnel dramski igralec Gregor Čušin.

adventni koledar 2017Otroci za otroke
Misijonsko središče Slovenije je kot vsako leto pripravilo adventni koledar. Letos lahko spremljamo, kaj vse je doživel Jure Sešek, ko je na Madagaskarju spoznaval, kako je mogoče z dobroto služiti otrokom, mladim in odraslim v potrebah.

adventni sopotnikMagnificat: Adventni sopotnik
Pri Družini je izšla posebna, adventna izdaja knjižice Magnificat, ki prinaša adventne molitve in premišljevanja za pripravo na božič.

#JesusIS
Tiste, ki vam angleščina ne dela težav vabimo, da spremljate ameriško akcijo, ki bo vsak dal postregla z minutnim filmčkom, kjer bodo ljudje razmišljali o Jezusu: Redeemed Online.

adventneAkcije BarronDaily Advent Reflections
Tudi ameriški škof Robert Barron pripravlja adventno akcijo. Lahko se prijavite in vsak dan boste prejeli adventno razmišljanje izpod njegovega peresa.

Želimo vam blagoslovljen adventni čas!

povzeto po www.pridi.com

Iskanje po spletni strani

Arhiv člankov

Powered by mod LCA
خرید vpn خرید کریو خرید کریو دانلود فیلم خارجی دانلود فیلم خرید vpn دانلود فیلم خرید vpn خرید vpn خرید کریو