aljaz basa1Dragi beltinski farani!
Lansko leto novembra je prišel v bogoslovje naš škof msgr. dr. Peter Štumpf na pogovor (pogovore z njim imamo dvakrat na leto). Po tem pogovoru sem se odločil, da študij v 4. letniku, torej v letih 2015/2016, nadaljujem na Bogoslovni fakulteti v Zagrebu, in da bom bival v Bogoslovnem semenišču v Zagrebu. Fakultete namreč omogočajo študentom izmenjavo in jaz sem se odločil za fakulteto v Zagrebu. V Bogoslovje odhajam 15. septembra, predavanja na Fakulteti pa začnemo 1. oktobra. Tam bom ob vikendih in praznikih pomagal na župniji, ki mi jo bodo določili.
Dragi farani! Prosim, da molite zame, jaz pa obljubljam, da bom molil za vas – tako bomo najbolj povezani med sabo. Upam, da se bomo ob kakšnih priložnostih v tem letu tudi srečali v naši župnijski cerkvi ob mizi božje besede in ob mizi lomljenja kruha. Seveda pa bom vesel, če bo kdo kdaj v Zagrebu in se bomo lahko srečali.
Naj vas Gospod po priprošnji Device Marije, svetega Ladislava, svetega Cirila in Metoda in božjega služabnika Danijela Halasa blagoslavlja in varuje!
Bog vas živi!
Aljaž

Iskanje po spletni strani

Nedavno gledano

Arhiv člankov

Powered by mod LCA
خرید vpn خرید کریو خرید کریو دانلود فیلم خارجی دانلود فیلم خرید vpn دانلود فیلم خرید vpn خرید vpn خرید کریو